Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låt mig ta dig


Låt mig ta dig
som jag kan
som jag vill

Ikväll är jag hel
och du sönder
låt mig hela dig




Fri vers av Smålandspåg
Läst 453 gånger
Publicerad 2006-02-14 22:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Smålandspåg