Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nödvändiga icke-platser

Öknen rör sig framåt
Expanderar territoriellt
Vår hud tappar sina färger,
Dess ordlösa väsen
Frånvarande för alla,

Var finns då den brunn,
Som släcker törsten,
Och för vilket stjärnorna,
Reflekteras otvunget?

Vi behöver det

(Eller kanske allra mest, om jag ska vara ärlig)

Jag behöver det

I brist på bättre,
Får denna icke-plats
I mitt (våras) liv
Skapa kontraster
Inre rum,
Med löften om något annat:

Det outtalade
Osagda
Osynliga




Fri vers av Robert Halvarsson
Läst 400 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-11-19 22:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Robert Halvarsson
Robert Halvarsson