Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Altargång av minnen

Förlåta...
ordet förföljer

Glömma?
uteslutet

Men förlåta...?

Det snurrar av minnen

Långsamt framåt,
kyrkfönstrets vackra färger
ger kraft att fortsätta,
altargången känns oändlig

Knäböjer,
söker dig skyddsängel

Om jag förlåter,
kan minnena släppa mig fri,
lämna mig?

Skyddsängel,
hjälp mig vidare,
låt minnen i bomull
tvätta sårkanter





Fri vers av Gunilla Wahlsten
Läst 319 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-11-18 19:49



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
En bra text djup och känslofylld!
2012-11-20

  Björn Donobauer
Vi förlåter inte för att de andra är förtjänta av det utan för att de skall sluta äga våra minnen av deras oförrätter.
2012-11-19
  > Nästa text
< Föregående

Gunilla Wahlsten
Gunilla Wahlsten