Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Greider



Greider yrar uti sin egen smartness
Och han känns igen eller rättare sagt att
Han var alltid för stor
För sin omgivning
Liksom han idag står i…
Sörjan eller nåt…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 441 gånger
Publicerad 2012-11-18 20:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO