Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Genomgång

Många grottor kvar att skrapa sig genom

Innan det hände

Mycket ljus kvar att föreställa sig

Läppformer att gissa

Ljud

Av dig jag känt

En suck mer som styrka

En sten du spottade ut








Fri vers (Fri form) av vissla
Läst 425 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-11-25 23:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

vissla
vissla