Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DU är det bästa som har hänt mig x 4



Till min man
Du är det bästa som har hänt mig

Till min fosterson
Du är det bästa som har hänt mig

Till min fosterdotter
Du är det bästa som har hänt mig

Till min son
Du är det bästa som har hänt mig


När jag säger detta till er
så menar jag det verkligen
från djupet av hela mitt blodröda hjärta

Ni är mitt liv




Fri vers av Therés
Läst 428 gånger
Publicerad 2006-02-15 00:15



Bookmark and Share


    Porslinsdockan
Åhh va lyckliga de måste vara ... och du
2006-02-19

  NannaAuroraMaj
en dikt med mycket känslor. älskvärd. mycket fint
2006-02-17
  > Nästa text
< Föregående

Therés
Therés

Mina favoriter
Klockan
Kom alla troll!