Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Publicerade texten första gången vintern 2012 under alias " Inte som förut"


Nu när du vet



Nu när du vet allt det där som du inte vet
men ändå vet
Blir du rädd då?
Eller är frågan kanske inte en fråga utan svaret
på det du kallar ingenting
om allting som betyder något?
Jag önskar att jag kunde göra dina stigar raka
sprida mitt ljusa mörker över dig
Drömma dig vaken
Dröm mig vaken!
innan natten släcker mina stjärnor i dig




Fri vers av surface to air
Läst 550 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2012-11-19 19:42



Bookmark and Share


  Ann Bjerknes
Den texten satte sig fint innanför bröstbenet en kall tisdagsmorgon som denna. Önskar också att jag kunde sprida mitt ljusa mörker över honom.
Tack!
2013-01-22

    ej medlem längre
Underbar text och tycker att ett ljust mörker är en perfekt levnadsbeskrivning för en del. Sorgligt nog är det ofta oförståeligt som sagt!
2012-12-10

  Lena Själsöga Keijser
så mycket
tycker jag om din poesi
2012-11-28

    ej medlem längre
Vintern 2012??

Älskar hur du tar fram det paradoxala i livet och känslor..
2012-11-28

    livspoesi
sorgset och vackert
2012-11-24
  > Nästa text
< Föregående

surface to air
surface to air