Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Euforisk lycka!


Dagar med Rikard

Höstens dofter och färger, vi sparkar i löven tillsammans.
Dina ögon glittrar när du ser på mig, ditt magiska skratt fyller mig med euforisk lycka.
Händer flätas samman, elektsriska vibbar som berör hela min kropp.
Fingertoppar som sakta smeker min frusna kropp, sänder heta vågor som sköljer över mig.
Tvåsamheten som ingen kan ta ifrån oss, det finns bara du och jag det existerar inga andra.
Vi omfamnar varandra och jag känner din doft, den som ger mig trygghet och lugn.

Att vi fann varandra är ett mirakel!




Fri vers (Fri form) av mia1
Läst 228 gånger
Publicerad 2012-11-20 11:35



Bookmark and Share


  Larra
myckye tvackert
2012-12-03
  > Nästa text
< Föregående

mia1
mia1