Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Försök 2. Haiku




Dagen gråar våt
Himlen viskar mänsklighet
Ini sorgsjälar




Bunden vers (Haiku) av Klas Nilsson
Läst 286 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-11-20 11:51



Bookmark and Share


  Marianne Räf
Kort men fyllt av djup.
Hälsn.
2012-11-20
  > Nästa text
< Föregående

Klas Nilsson