Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lasse Lucidor-allitteration


HAVET


En trasa
på stranden
en repstump

(dit skeppen på den vill-vall-välvande sjö
lockades av vedbålen-
plunder och mord
och
en skeppsgosse från Spanien
blev släktens förste överlevare).

Jag - en trasa - endast




Fri vers av vera gade VIP
Läst 676 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-11-20 12:42

Författaren vera gade gick bort 2013. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  AgnesP
Mycket fin. Ger mig lust att gå på stranden och att gräva i familjehistorier:)
2012-12-02

    ej medlem längre
Det finns en bok som heter "Allting en trasa. En bok om livets mening". Den tänker jag på här.
2012-11-23

  Malin Ringdahl
Lasse lucidor! Mycket spännande människa. Du med. Och dina texter är med intressanta.
2012-11-21

    papillon
Jo, man känner sig onekligen som något uppspolat....... Fin text!
Var var det man bad i kyrkan? -
"Milde Gud som hjälpen sänder,
ge oss vrak från alla länder"
2012-11-20
  > Nästa text
< Föregående

vera gade
vera gade VIP