Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ormar i högt gräs

Du ser den vackra ängen.
Skulle plocka 7 blommor att lägga i sängen.
Mamma ropar -akta dig för ormen han kan förstöra "poängen".

Men du skriker tillbaka det finns inga ormar här!
Jag letar bara blommor för att bli kär.

Sen hör du bara ett väs.
Akta dig för ormar i högt gräs!




Fri vers (Fri form) av mia1
Läst 337 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-11-20 17:18



Bookmark and Share


  Larra
Bra insiktat
2012-12-03

  Larz Gustafsson VIP
Ja, eländet började med en orm...
2012-11-20
  > Nästa text
< Föregående

mia1
mia1