Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

där hem kanske möter; hem

 

och så,

som lät hon solen lysa sina strålar på det ansikte

under blek morgondimma, tät, i vindskydd mot
en hjortronmyr i rodnad, det luktade rök bland
ved och renskinn och hud och myggor och dans
i mjuka mossor, nedslagna blickar mot

och så,

som lät hon morgonen blåsa liv i sovande lungor




Fri vers av kerstin skriver VIP
Läst 955 gånger och applåderad av 36 personer
Publicerad 2012-11-20 18:16



Bookmark and Share


  Smultris
detta är så vackert... vilket minne.
2014-01-24

  Dito VIP
här känner jag myggstick och rökdoft med fingret nedstucken i hjortronsylt,fint
2012-12-09

  Lars Hedlin
En nära och fin text som jag gillar mycket!
2012-11-22

  Per Teofilusson
luktar skvattram om denna. Jag är ju lite partisk som nordboaste nordbon, men. Men - tycker mycket om, som en bit bark mot mitt bröst.
2012-11-21

  hansensson
Det är första gången jag ser en hjortronmyr.
En liten skatt till text det där.
2012-11-20

    Birgersdotter VIP
Vackra ord-gillade sista raden
2012-11-20

  LenaJohansson VIP
vackert ordat..som morgonen o naturen
2012-11-20

  Tarantaran
Vackert..bara så!!
2012-11-20

  Yrre VIP
Underbart!!
2012-11-20
  > Nästa text
< Föregående

kerstin skriver
kerstin skriver VIP