Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En spegelbild


Jag såg dig gråta , jag såg dej le
Jag öppnade dina ögon när du inte kunde se.
Du var min dag, du var min sol

Du hade en speciell blick,
men den försvann iväg och jag undrade vart den gick.

Jag krigade för att få tillbaka den.
Men den var fast någonstans i rymden.

Jag kommer ihåg första gången jag strök bort en tår från din kind.
Det enda jag har nu, är min egna spegebild.








Fri vers (Fri form) av Mitra
Läst 205 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-11-20 22:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mitra