Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömkarlen


jag bävar inför drömkarlen
han kommer med fantasier byggda av dagen

så,

dagen var obekväm, lång som alla dar
jag tvekar aldrig över huvudkudden näsan ner
och på mage

jag rider drömmen


så,

den drog som fick mig hit i natt
den drog mig ner i svärtan svart

jag fruktar orden jag skriver
fryser från draget jag har

inombords



en dröm kan var lång, men aldrig så lång som dagarnas timmar
det var evigheter sedan jag gick upp

såg dagen gå förbi, sov mig igenom ett par
skymningen kom tidigt

jag blev distraherad
jag blev hithämtad

jag satt i soffan ju, såg the mentalist



nu tvingar han mig kvar
-jag måste gå

jag måste sova nu
-drömma

förlösande fantasi
-drömma

tiden springer förbi
nyttan

i drömmen









Fri vers (Fri form) av LenaJohansson VIP
Läst 579 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-11-20 22:22



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Drömmar är så konstiga som tankar, tänka sig bara hur hjärtat bankar, det levererar ibland högst tuffa slag, bara att det händer ett slags 'jag', som att plötsligt leva upp och i, så där kan det va att ha livligt fantasi...
2021-10-27

    Max Poisé
Precis så!
2012-11-21

  Lars Hedlin
JA drömma måste man få göra
2012-11-21

    ej medlem längre
Fantasifullt!
2012-11-21

  Järnkatten
Tycker om, lite flykt måste man kunna tillåta sig ;)..
2012-11-21

  Ninananonia VIP
Tankeväckande dröm...
2012-11-20
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP