Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Motsats



Jag är motsatsen till konkret
Cement och jag har ingenting gemensamt
Till exempel är cement grått
Jag är hudfärgad
Cement är solidt
Jag flagnar

Konkret kan du ta på.
Jag är obestämd i förhållandet till mig själv.
Även om du kan ta på mig. På min kropps obetydlighet i förhållande till
Mitt universum. Mina molekyler, partiklar av vanvattendroppar i en ocean av
Personlighetstester på nätet.

Jag är liquid sunshine och cement är ihoplimmat grus.




Fri vers (Fri form) av petrowskij
Läst 278 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-11-21 00:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

petrowskij
petrowskij