Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En gammal man har övergivits av en ung flicka...


Ja, det skulle man kunnat tänka sig...

Ja, det skulle man kunnat tänka sig...
Att vid så hög ålder bli sviken
av en ung sann kärlek.

Att han skulle gå under helt
kunde man tänka sig.

Och det var mycket nära.
men så
kom den kraft hon givit honom tillbaka
Sidledes, smygledes..
Han hade vid så hög ålder
älskat och blivit älskad.

Däri fanns en styrka, en kraft.

Och han gick inte under helt.

Som man skulle skulle kunnat tänka sig...




Fri vers (Fri form) av Ulf Ekeram
Läst 360 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-11-21 01:37

Författaren Ulf Ekeram gick bort 2017. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ulf Ekeram
Ulf Ekeram