Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Chefer



Det finns många av dem

stora som små

några är lyhörda

andra frånvarande

kanske osynliga

empati borde vara ett krav

men siffrorna styr

så vi anställda jobbar på

undrar var "vi" andan tog vägen

saknar värnmen och gemenskapen

vi sitter i samma båt

och borde ha trevligt på vår resa







Övriga genrer av Tosca
Läst 315 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-11-21 10:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tosca
Tosca