Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som en såpbubbla



Som en såpbubbla
fylld av ett enda andetag
så lever jag
i en ständig oro
att det skira höljet ska brista
och att luften ska ta slut

Som en låda i ett skåp
som förlorat sin nyckel
sitter min själ fast
av en rädsla
som är större
än min egen tomhet

Som en kal gren om vintern
med inkapslad grönska
vilar mitt hjärtas slag
för att vara redo
när livet vänder åter



©yvonne eriksdotter 2012







Fri vers av Yvonne Eriksdotter
Läst 547 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2012-11-25 20:16



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Från din penna
flödar orden gott
med sköna mataforer
gör en text rik
2012-12-01

  Mattias C
Jättefin, jag gillar liknelserna du använder och hur du beskriver dem!
2012-11-25
  > Nästa text
< Föregående

Yvonne Eriksdotter
Yvonne Eriksdotter