Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En kärlekshistoria...

 

Längtan - osedd - tvivlande

 

Lockelse - pirr - förväntan

Osäkerhet - spänd - förtvivlan

Svettig - nervös - tafatt

Perfekt - glädje - upplyft

Sedd - uppskattad - bekräftad

Kär - blind - bubblor

Underbart - fantastiskt - skönt

 

Befriande - upplyftande - evig kärlek...

 




Fri vers (Fri form) av Den gamle
Läst 349 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-11-22 12:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Den gamle
Den gamle