Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
den som spar...


Passionssparande

Jag har ett extra hjärta,
ett litet,
på mitt högra bröst

där samlas kärleksfulla gåvor
i hemligt lyckovalv

att växa
i underbart
passionssparande




Fri vers av Gunilla Wahlsten
Läst 253 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-11-21 21:37



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Tills utdelning sker!
2012-11-25

  aol
underbart vännen,
2012-11-21
  > Nästa text
< Föregående

Gunilla Wahlsten
Gunilla Wahlsten