Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Väntan är plågsam

Ångest

Känslor som fyller mig

Men samtidigt är jag tom

Orolig

Hjärtat slår hårdare

Jag kan få stopp på helvetet direkt

Men det är så onödigt

Det kan sluta riktigt illa

Så det är bättre att bara vänta

Vänta

Vänta

Vänta


Men väntan är väldigt plågsam









Fri vers av ErikaRoos
Läst 315 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-11-21 23:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ErikaRoos
ErikaRoos