Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De sista... Andetagen


Så stilla,så stilla.De sista andetagen och allt
lämnas för att kunna flyga fritt. Att lämna det
invanda med alla dess mönster, att gå vidare
mot det slutliga målet.......
Att vända blicken åter, och se alla som gråter
kanske då vilja vända om och säga det sista
ordet....Det som aldrig blev sagt...

Tanken som i sorgen virvlar, snurrar runt och
förvirrar....Längtar tills det blir stilla....
Tiden för omsorg och i orden...passa på
medan tiden finns på jorden....








Fri vers (Fri form) av Margithe VIP
Läst 351 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2012-11-22 19:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Margithe
Margithe VIP