Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
EGO


Kärnfamiljers Trygghetsnarkomani






Ska dom ta vara på sina
bröder och systrar utanför
den trygga varma kupan?

Svar:

Ja, de borde ta vara på
sina systrar och bröder utanför
den trygga varma kupan!




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 322 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-11-22 20:15



Bookmark and Share


  Anders Nordlander VIP
ligger mycket sanning i denna, din korta, text. Bokmärker. Den var mycket bra, gillar sånt!!
2012-11-23
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP