Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skirvövning på V-Dala nations förening Rondellen i onsdags förra veckan


Strömmar och forsar

Det är svårt att
stå emot tidens strömmar
som sveper bort en
och dödar livets drömmar

Alla mål som man
satt upp
rinner ur
bildas till forsar
av omgivningens
ovilja att låta det vackra
korsas med verkligheten




Fri vers (Fri form) av Exi
Läst 309 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-11-22 20:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Exi
Exi