Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
trött.


Lägger huvudet på sne

Perfektion

Storlek: normal portion

Granskar mig upp och ned

Smala ögon, munnen bred

Skrattar och behagas

Håll käften, här ska klagas

Trasar sönder mig i stycken

Ber mig svepa den giftiga drycken

Metar efter fel

Gör sönder mig när jag är hel

"Du e ju som du e"

Lägger huvudet på sne

Lämnar mig som en hungrig hund

Aldrig lagom, aldrig sund

Jag jagar efter svansen

Samtidigt som kransen




Träs över Hennes huvud.




Bunden vers av the fool on the hill
Läst 314 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-11-22 21:37



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ibland är det enda vi kan se alla våra fel och brister.

Se alla fel och brister. Vad är det du inte tar med i din granskning? Det du inte tar med, kanske det är just det som är det fina?
2012-11-22
  > Nästa text
< Föregående

the fool on the hill
the fool on the hill