Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slutet av cirkeln (100 ord)

'Älska mig', vädjade han. Han såg henne inte i ögonen. Inte heller rörde han henne. Han tittade bortåt.
Hon blev villrådigt stående. Stum. Handfallen. Tittande på honom.
'Älska mig'.
Inga hungriga ögon. Inte jag vill. Inte jag vill ha dig. Inte jag älskar dig. Inte jag åtrår dig. Inte jag vill knulla. Inte jag vill ligga. Inte jag måste få dig. Inte du är så vacker. Inte du är så fin. Inte du är underbar. Inte du gör mig galen. Inte du är fantastisk. Inte du är min. Inte allt det där.
Utan 'älska mig'.
Och hon blev villrådigt stående.
Stum.




Prosa (100-ordare) av leelee
Läst 559 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-11-22 21:44



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Stark och känslofylld!
2012-11-23

  walborg
Ett övergivet barns vädjan
2012-11-22

    ej medlem längre
Väldigt bra text. Fylld av berättigade frågor. Var fanns fokus.. på sig själv och på sina egna behov.. eller på föremålet för sin kärlek ... eller på bådas? Förstår villrådigheten.
2012-11-22

  erkki
Ensamhetens ansikte?
2012-11-22
  > Nästa text
< Föregående

leelee