Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Isn´t true?

This is not a game
This is about 2 real lives

If you play me
I am going to play you back
I swear

And if you love me
You are going to get it back
I swear again

Same condition for us both...
Isn´t true?




Fri vers av BaraEnFlicka
Läst 563 gånger
Publicerad 2006-02-15 14:55



Bookmark and Share


  RebeckaNilsson
Härlig text där du visar att du ger tillbaka av det du får! :)
2006-02-25

  Propella
Mjukvass text. Tycker om kontrasten mellan det ärliga och styrkan som lurar mellan raderna.
2006-02-22
  > Nästa text
< Föregående

BaraEnFlicka
BaraEnFlicka