Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Maktgalna hårdnackade självgodhetsapostlar

Vilka maktgalna politiker det finns
de är som små diktaturpoliser
hårdnackade självgodhetsapostlar
de beter sig verkligen som ouppfostrade barn
som inte viker undan om de inte
får sin vilja igenom och sätter sig platt
ner i sandlådan om det inte passar dem
att rädda landet och få det på fötter
verkar de inte så intresserade utav att
det råder en krigsföring i mitt fosterland
men vissa politiker säger att det är tryggt
de har förlorat förståndet och skulle
behövas stängas in på mentalsjukhus
men tyvärr är de flesta borta idag
de lyssnar inte på människornas röster
som är frustrerade trötta på utvecklingen
de har fått nog och deras ilska hörs!
vem vill ha en massa bränder skjutningar
mord överfall våldtäkter sextrakasserier
handgranater oprovocerade attacker
vem vill ha detta samhälle?
bara iq befriade dårar!






mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 457 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-09-02 23:27



Bookmark and Share


  AppleBlossom
Så sant och bra formulerat Mare! Du får ihop orden som många tänker men inte själv våga yttra sig över! Låt oss kämpa på!
2018-09-05

    Runsaasti täytettä
Uppfriskande och hoppingivande svängning i de breda folklagren pågår. Enormt flöde av rätt sort i kommentarsfälten, vilket avspeglar att de som bär upp landet börjar få nog av minoritetens tilltvingade tolkningsföreträde över majoriteten.Tack mare för ditt bidrag.
2018-09-03
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP