Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
min far


ett liv i flaskan

Han bar runt sitt liv
i en enkel
plastkasse

det liv som han
valde

medicinen, skammen
livet som rymdes i en

enda

flaska

ändå var kassen
det tyngsta han

någonsin


burit




Fri vers av Maiah VIP
Läst 884 gånger och applåderad av 64 personer
Publicerad 2012-11-23 23:03



Bookmark and Share


  Örjan Noreheim
Berörande varmt skriven. Kassen den tyngsta.
JS Örjan
2021-01-09

  morgonstjärna VIP
den var målande
plågsam
men sådan insikt du ger
2020-03-29

    ej medlem längre
Där fick du allt till det! En fullpoängare!!
2019-07-29

  Kaptenlöjtnant
Bra målat.
Det finns så mycket skam som korsar våra vägar
2018-01-02

  Fulbergarn
Den får jag lust att stjäla och göra om till min. men... det går juh inte
2017-06-03

  Tabac VIP
Grym!
2017-02-05

    andanidublin
Sanslöst bra..
2016-05-01

    ej medlem längre
Åh, så bra
2016-01-07

    ej medlem längre
oerhört grymt bra text
älskade varje stavelse
givet bokmärke
2014-11-02

  blekhet VIP
Fyra sista raderna känns oerhört starka. Som en punchline! Träffande!
2014-10-13

  ~Leonardo~
Tungt, det krävs en sorts kraft att skiva såhär.
2014-10-11

  anathema VIP
Oj, det här andas smärta. Sista stycket träffar hårt. Starkt att fånga så mycket sorg i så få ord.
2013-10-18

  Nina Nightwish
Berörande text med mycket känslor i korta drag
2013-09-21

  Siggesdotter
Du har fångat detta sorgliga så på pricken - det svåra är ju att skriva kort och ändå rymma allt det viktiga man vill säga! Applåd
2012-12-05

    annasofia.
Fantastiskt bra! Applåd!
2012-11-28

  Linda CH VIP
Mycket bra!
2012-11-28

  Lars Hedlin
Strakt och insiktsfullt
2012-11-25

  Änglaögon
Tänkvärt och bra poetat!
2012-11-24

  Eva Enjebo/Drugge VIP
Tankvärt och berörande
2012-11-24

    ej medlem längre
Mycket bra skrivet ...
2012-11-24

  ULJO
Så bra förmedlat. Ett liv i flaskan inget att föredra, total solförmörkelse.
2012-11-23

    ej medlem längre
Lysande!!!!!
2012-11-23

  Catharina Edin VIP
Insiktsfullt och bra skrivet.
2012-11-23
  > Nästa text
< Föregående

Maiah
Maiah VIP