Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

cancer, fy fan vad jag hatar dig.

hans skäggstubb mot min kind
aldrig mer
ord som spelades fram i toner
aldrig mer
rösten som vaggade och tröstade
aldrig mer
handen som visade vägen fram
aldrig mer
skrattet som läkte alla mina sår
aldrig mer
leken som gav glädje för evigt
aldrig mer
kramen som gav mig all kärlek
aldrig mer

pappa jag älskar dig
men cancern

fy fan vad jag hatar dig.




Bunden vers av vägrargeupp
Läst 588 gånger och applåderad av 26 personer
Publicerad 2012-11-24 01:41



Bookmark and Share


  Eloquence
Jag kan verkligen relatera till den här texten, då jag vet precis vad du går igenom. Det märks att du och din pappa har haft ett starkt band till varandra, och dina ord lyser med sin sorg. Skickar en stor styrkekram!
2013-01-18

  Kape
Du berörde mig starkt. Kämpa på!
2012-11-29

  Den gamle
Fantastiskt fin, solklart bokmärke!
2012-11-29

  Lars Hedlin
JA just så...min pappa är med drabbad...
2012-11-25

  ResenärGenomLivet VIP
En berörande text...mycket speciellt skriven...
2012-11-24

  Per Blomqvist
Starkt. Ditt alias passar titeln. Keep it up.
2012-11-24

    ej medlem längre
Vackert i sin sorg..!!! Stark text !
2012-11-24
  > Nästa text
< Föregående

vägrargeupp
vägrargeupp