Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slå mig!

Acceptera inte allt jag säger

slå mig hugg

i mot

jag vill veta din sanning

vill se sanningen

i dina ögon

 

Jag vill höra  ett nej

nöj dig inte bland mina åsikter

Min instinkt säger mig att jag har fel

ser de på långt håll i ditt sätt att vara

ditt sätt att svara

 

Vad är kärlek utan två åsikter

vi har var sitt roder

styr mig så styr jag för dig

ge mig din kurs och jag ger dig mitt liv




Fri vers av Gryft
Läst 423 gånger
Publicerad 2012-11-24 11:40



Bookmark and Share


  wildah
Fint!
2012-11-24
  > Nästa text
< Föregående

Gryft
Gryft