Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek som bär

Jag tror på en sorts kärlek
utan krav på plikt
men med ett gott flöde
inifrån
som förnyas
av dess egen styrka.

Som med den växer sig
stor och stark
kan erövra ny mark
även fylla tomrum
som legat öde
utan tanke på egen fördel.

Som dansande glad
vinner sin terräng
men även stannar kvar
hos den som smärta har...




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 340 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-11-25 08:11



Bookmark and Share


  evelinaanneli
Du har fångat det så vackert.
2013-01-12

  Ezmeralda VIP
Underbar text, jag har bokmärkt.
2012-11-26

  ULJO
Helt enastående text
2012-11-25

    ej medlem längre
Tack för en underbar text!
2012-11-25

  Lars Hedlin
KAn bara hålla med..bra skaldat!
2012-11-25

  lodjuret/seglare VIP
Denna tar jag med viss tacksamhet och människokärlek emot. I utbyte lämnar jag en handfull gula och röda rosor ombundna med en liten himmelsblå rosett.
2012-11-25

  Eva Langrath VIP
Tack för en fin text att börja söndagen med
2012-11-25
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt