Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en dagdröm genom dina ögon

en höstsol som värmde
inifrån rastlös själ
bländad av solljuset
tittade hon ner med ett leende
leendet åt upp honom med blicken
som i ett rus av upphetsning
han förfördes av hennes läppar
de gick genom en vibrerande spänning
längs vattnet
höstsolens värme i bakgrunden
upp för ett litet berg med utsikt över stan
frågor och svar
och det där leendet
ömsesidig förförelse
plötsligt möts läpparna
i kemiska reaktioner
av överraskande njutningsgrad
lugna steg ner för backen
tar hennes hand en liten stund
De skiljs åt en liten bit från där de möttes.
En höst eftermiddag komponerad som en
fin sonatina.
så enkel
men fylld med spänning för efterföljande fortsättning..
en fras från henne
möttes med en blinkning till svar från honom
han lät henne fundera över svaret.




Fri vers (Fri form) av PolyMathWolverine
Läst 290 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-11-24 22:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

PolyMathWolverine
PolyMathWolverine