Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

just precis där fann jag dig.

ett ögonblick
kommer aldrig glömma
svaret på frågan
när jag hittade det
det som fattades mig
ja, mitt i allt fanskap och misär

jag var ute och cyklade
en vanlig cykeltur
tänker du nu
nej nej, fortsätt läs
att cykla får mitt hjärta
att slå fortare
därute på landsvägarna
där fann jag ro

precis där
där planterades skrivrötter
där växte ord som ogräs
en fast grund att stå på
igen
kan minnas än idag
hur meningar och melodier spelades
som en kampsång för min frihet
en drog berusade hela min kropp
jag blev beroende
direkt vid första ögonblicket

nästan flög fram flygandes på min cykel
friheten kändes som vingar
vingar som flög mig precis dit
dit jag ville vara


där började jag skriva.




Bunden vers av vägrargeupp
Läst 268 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-11-25 00:11



Bookmark and Share


  Onders
härligt!

2012-11-26

  Maria T
Fint, fortsätt att skriva
2012-11-25

  Lars Hedlin
Underbar text!
2012-11-25

  in effigie VIP
rik och ljuvlig att läsa...
2012-11-25
  > Nästa text
< Föregående

vägrargeupp
vägrargeupp