Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
hittade en gammal anteckningsbok igår. läste den och fann ett antal dikter på engelska från 2004, som jag skrivit när jag låg och var uttråkad i min säng i kroatien. Jag vet inte varför den ser ut som den gör, och jag vet inte varför jag skrev den.


who are you?

your thoughts are finding their way out
of the dark trap,

it has been their home
for so many months now
but it feels great anyway,
to leave it behind.

how were you gonna survive?
like a little butterfly in a big storm.

or being a sensitive piece of glass,
in the hands of a child?

tired
exhausted

you will crawl back into your bed

every night.




Fri vers av Arnella
Läst 515 gånger
Publicerad 2006-02-15 17:09



Bookmark and Share


  ForeignFragments
Klart mästerverk
2006-02-26
  > Nästa text
< Föregående

Arnella
Arnella