Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sanningens minut

Sanningen kan vara

som salt i öppet sår

svider

en kort eller lång minut

sanningen som avslöjar lögnen

kan vara som en tsunami

som släcker all glöd

kväver all livslust

spolar bort all tillit

och fryser till evig is

där inget aldrig mer är

 

 




Fri vers av Berra Bäver
Läst 213 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-11-25 13:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Berra Bäver
Berra Bäver