Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Uppmärksammad text 30.11.2012


Vagga mig blå

Utanför fönstret
skymmande blå toner,
soul för själen

trädkronor mot skyn
visar vägar vidare

stugans vita knutar
omsluter mig

Vagga mig stilla
gör kärleken blå

sjung för mig,
igen och igen,
visa mig fler färger,
fler vägar

innan jag backar
tillbaks i svart






Fri vers av Gunilla Wahlsten
Läst 306 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2012-11-25 14:50



Bookmark and Share


    maija tuori

Helt magiskt vacker..gillar
2012-11-30

  aol
så vackert förmedlat,
2012-11-25

    ej medlem längre
gillar denna fina text...
2012-11-25

    ej medlem längre
så fint förmedlat

tycker om ...
2012-11-25

  Lars Hedlin
En mycket fin text!
2012-11-25
  > Nästa text
< Föregående

Gunilla Wahlsten
Gunilla Wahlsten