Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

väderspänning


en bjärt fjärt
håller mig alert
och folk på behörigt avstånd

mustig och fräsch
den slår en bräsch
i sakernas dystra tillstånd




Bunden vers (Rim) av Onders
Läst 313 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-11-25 17:11



Bookmark and Share


    Svarte Petter
Kul text.
2012-11-26

  SatansSon VIP
DFen häår var rolio.
2012-11-26

    ej medlem längre
Usch då ...
2012-11-25

  vägrargeupp
haha så himla bra
2012-11-25
  > Nästa text
< Föregående

Onders
Onders