Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bröder

amorius har inga lagar
den saknar förnuft
den är inte vacker
den är en illusion
den saknar lojalitet
den följer genernas selektion
den kompromissar
den är egoistisk
den är destruktiv
den är tillfällig

men brödraskapet
det är ristat i blod
den definierar lojalitet
den finns där oavsett
den oerhört stark och står sig genom stormar och orkaner
den är ärlig
den innehåller vilja
bröder behöver varandra
när de andra viker kommer min bror till min hjälp

min bror räddade mitt liv




Fri vers av PolyMathWolverine
Läst 252 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-11-25 18:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

PolyMathWolverine
PolyMathWolverine