Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

räknar tre, tre, tre, för att vi inte orkar börja på ett, men får istället aldrig komma till fyra

ifall världen är orättvis mot alla


är den inte ganska rättvis då?




Fri vers (Spoken word/Slam) av the fool on the hill
Läst 301 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-11-25 19:23



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Om världen är orättvis mot alla kan vi omöjligt veta vad rättvisa är.
Då skulle vi snarare kunna tycka att världen är rättvis mot alla.
Vi har ju inget att jämföra med.

Håll dig på tre.
Kanske någon dag, hittar man någon eller något som helt plötsligt gör att man börjar om på 1. För att man vill det:)
2012-11-25

  katastrofromantiker
Gillar titeln skarpt!

Rättvisa... nä, finns nog inte.
2012-11-25

    ej medlem längre
bara om det är det ända valet förstås...
2012-11-25
  > Nästa text
< Föregående

the fool on the hill
the fool on the hill