Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Önskelistan redan klar...

Jag har sagt det förr
i flera år och nu
säger jag det igen!
Om Du under natten
tas ifrån Din säng och
stoppas ner i en säck
och bärs ut. Läggs in i
en bil och bara forslas bort.

Bli inte alls rädd ta det
lugnt det är bara jag som
har önskat mig Dig i julklapp...




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 256 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2012-11-25 21:23



Bookmark and Share


  Den lilla sjöljungfrun
rolig vändning!
2012-11-28

  Linda CH VIP
Kul!
2012-11-28

    ADI Nehlin
:-) härlig text
2012-11-27

  Ljusletaren
Underbara ord och så mycket glädje det skulle bli om vi gav julklappar på detta vis ;.) /kram
2012-11-27

  Lars Hedlin
;) :) Vilken tur..kram
2012-11-27

  Ezmeralda VIP
Ja vilket bra tips från dig. För visst vill vi alla vara önskade.
2012-11-26

    ej medlem längre
Fin och varm tanke...
2012-11-26

  limerick
Högst innovativt säger jag bara!
God Jul!
Hälsat limerick
PS.Du får allt skaffa många rullar julklappspapper till mig.
DS.
2012-11-26

  lodjuret/seglare VIP
Skriver man inga önskelistor så hamnar man alltså hos dig? Bäst att genast tota ihop något lagom simpelt så man får stanna hos familj och vänner trots allt. Kanske en halsduk gjord av tusenlappar, gärna med dubbelt garn.
2012-11-26

  Tarantaran
Kvällens äkta
glädjetext :)
2012-11-25

  Lavinia Röd
Hahaha
2012-11-25
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt