Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

om speglar kunde tala

du älskar mig så vacker
jag älskar dig så blind
mörker utan spackel
som om jag vore din
vi är vakna hela natten
som om du vore min
john blund fick sin egna medicin
det krävs inte mer än så
för att bara vara två

maskiner tar djupa andetag
molnen seglar
hoppfullhet ignorerar sin regering
jag volontärar för grimasering
clownen är på jobbet
och jag är blank


ett fuckyou-finger för mycket
två tummar kort
en fot längre
än för långt bort
jag flyger i en åtta
jag kommer inte fram
jag är en liten råtta
som står och samlar damm




Fri vers (Fri form) av fönster
Läst 267 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-11-26 01:06



Bookmark and Share


  ULJO
Poesin lever i högsta grad i ditt bildspråk
2012-11-26

  vägrargeupp
bravo!
2012-11-26
  > Nästa text
< Föregående

fönster
fönster