Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vart ska jag...

Vart ska jag gå när vägen ska ta slut?
Vart ska jag vända till? mitt i okända åker?
Vart ska jag gå? Vart ska jag hellre åka
när alla minnena frigavs och känslor är på flykt?

Jag gick den vägen som jag blev tillsagt.
Men det är slut. Och det har slutat illa.
Allt rör sig utom mig. Här bara jag står stilla.
Jag måste göra nåt i tidens hastigt takt!

Mitt i ingenstans. Jag måste ser runt om...
när mörkret hade smugit sig i sinnen.
Det känns den nya vägen finns där inne
djupt i mitt hjärta, som en vacker dröm.

18.11.2012




Bunden vers (Rim) av Julianna Strandberg VIP
Läst 154 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-11-26 10:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Julianna Strandberg
Julianna Strandberg VIP