Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

den sista november

den sista november
jag äter ditt skinn
du river mig vid ögat
för att göra mig blind
som vågor på en livskant
en ovanlig dödsdans
fram och tillbaka
döden, bestäm dig
du gör mig knäsvag
döden bestäm dig,
vi är inte så olika
du och jag

vi simmar i motvind




note to self:
eating skin




Fri vers (Fri form) av fönster
Läst 253 gånger
Publicerad 2012-11-26 10:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fönster
fönster