Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Entropi

Man kan säga att
jag andas utan luft
och jag lever utan liv.

Vem ska jag kunna skylla all denna oreda på
om inte mig själv?




Fri vers av Niclasdotter
Läst 332 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-11-26 16:39



Bookmark and Share


  Madelene Edlund
Återhållsamheten, de få orden, som beskriver det stora tillståndet. Tycker mycket om det.
2012-12-27
  > Nästa text
< Föregående

Niclasdotter