Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

X

du stöper ljus
i min hals
mitt underliv
är kallt
av frosten
på din tunga
när glasen dansar vals
i en hinna av transparent mörker
mellan oss
drar du av mig
ansiktet
låter det få skrika
i fred




Fri vers av tigermilk
Läst 218 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-11-26 17:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tigermilk
tigermilk