Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

åtrår min egen sort

bland alla hyndor
är jag samma
med hud som glimmar
blank i solbad
med blekvarma bröst
lust lika varm
om henne är vi rivaler

tar vad jag önskar
gnager och ler
eftersmak
av salt och sött
och läppar röda
av hett varmt blod

min längtan är samma
pulserar lika snabbt
mina fransar lika långa
jag åtrår dock min
egen sort
med kurvor slingrande
runt mina

jag får vad jag vill
i min värld
är jag skönhet som vet
vad en kvinna vill ha

jag är bra








Fri vers av Karin Jungå c/o Vemod VIP
Läst 582 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2012-11-26 17:56



Bookmark and Share


  Gin83
Så oerhört lidelsefullt
Ocensurerat och personligt
Stark känsloförmedling
Med rejält mycket puls
Du leker verkligen med orden och det blir så så bra.

2020-11-08

  S.A.I. Steve Lando VIP
om man är en gudinna
faller det sig naturligt

att åtrå sina gelika
2012-12-08

  smultronbergen VIP
"Tar vad jag behöver" är en stark
mening som inte behöver sägas,
att det sägs och upplevs starkt
säger ngt tänker jag om diktjagets
åldrade tvivel - och om världen ,
Tack för stark längtan
2012-11-27

  Lars Hedlin
Verkligen bra skaldat..gillas mycket...
2012-11-27

    ej medlem längre
Tjusig och stark dikt
2012-11-27

  SatansSon VIP
Måste trycka ditt namn för att jhita den här.fanns ej under mina texter. En löebbdikt verkar det som, även om man kan tolka som den handlar om annat oxåom man vill. Bra!
2012-11-27

  Ann Bjerknes
"med kurvor slingrande runt mina"
Så sensuellt beskrivet! Tack för den! :)
2012-11-26

    ej medlem längre
en mycket vacker, självklar och medveten text..

2012-11-26

    ej medlem längre
Avskalat och osminkat visar du med ord din styrka och din stolthet.
2012-11-26

    Birgersdotter VIP
Gillar sista orden särskilt-jag är bra.Så viktigt känna så-jag duger
2012-11-26
  > Nästa text
< Föregående

Karin Jungå c/o Vemod
Karin Jungå c/o Vemod VIP