Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Liv och ljus...

  

Jag hittar kraft i morgonens timma

när solen går upp över himlen.

 

Jag hittar kraft i ett spegelblankt hav

när stormen lagt sig.

 

Jag hittar kraft i ditt underbara leende

när du nyvaken ler mot mig.

 

Jag hittar kraft i tron på en framtid

där vi för evigt är tillsammans.

 




Fri vers (Fri form) av Den gamle
Läst 316 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-11-26 21:49



Bookmark and Share


    Read
Den gamle

Liv och ljus

Den bästa hittills?

Read
2012-12-05

    Max Poisé
Gillar repetitionerna. Ger tyngd åt texten och för fram poesi med rytm och känsla!
Bravo!
2012-11-27

    ej medlem längre
Fint!
2012-11-27

    ej medlem längre
Så hoppfullt och fint du uttrycker känslan - applåd..
2012-11-26
  > Nästa text
< Föregående

Den gamle
Den gamle