Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aggressiv mat

Chicken bits
Mozzarella sticks
Hot chili cheese




Fri vers (Fri form) av George
Läst 179 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-11-26 23:19



Bookmark and Share


  Lottie Ålhed VIP
Kul igen! Bra med humoristiska dikter och ordlekar tycker jag!
2018-07-18

  Anders Nordlander VIP
sant
2012-11-26
  > Nästa text
< Föregående

George
George