Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aldrig ensam.

Den är aldrig ensam,

som äger minnen, så kära.

Den är aldrig ensam,

som äger sin älskades fotografi.

Den är aldrig ensam,

som har böcker som vänner, helt nära.

Den är aldrig ensam,

som kan njuta av en skön melodi.

Men har du en vän, eller flera,

att dela din upplevelse med,

så behöver du knappt något mera:

glädje fördubblas - och sorg trappas ned.  




Bunden vers av Read
Läst 350 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-11-27 13:04



Bookmark and Share


    Max Poisé
Underbart tempo. Det finns musik i raderna! Bravo!!
2013-01-01

    ej medlem längre
Mycket skön läsning - gillas...
2012-12-06

  sommarmoln
Så underbar...
2012-12-03

  Den gamle
Skön dikt, den ger värme :)
2012-11-29

  Celticgirl VIP
precis så :)
2012-11-27
  > Nästa text
< Föregående

Read